racingpigeonskosova
  Sekreti i Champions "Pëllumba Racing Pigeons
 

Kur pëllumba nuk do të ketë rezultate të mira nuk ka nevojë të kërkojë larg për të gjetur një arsye për këtë. Ka dy mundësi: Ose zogjtë nuk janë të mira apo ata nuk janë në gjendje të mirë. Shumë rrallë është edhe si zogjtë e cilësisë janë aq e përhapur në ditët e sotme që kam vështirë se besoj se ka ende zogjtë e fanciers të cilët vetëm kanë cilësi të dobët. Në Holandë dhe Belgjikë ne kryesisht garën një në katër. Kjo do të thotë 1,000 zogjtë në një garë? 250 çmime. Kur një njohës hyn 16 zogjve ai është "mesatare", kur ai fiton katër çmime. Jo jo e mirë e keqe. Kur ai fiton tetë çmime (50 përqind), ky është konsideruar të jetë goxha e mirë. (Real!) kampionë megjithatë nuk janë të kënaqur me këtë. 50 për qind çmimi nuk është mjaft e mirë për ta. Pra, ne kemi këtë situatë: Nëse një kampion hyn 16 zogjtë në një garë dhe nëse ai fiton tetë çmime kjo nuk është mjaft e mirë për atë! Në qoftë se një vrapues të dobët hyn 16 zogj dhe tetë çmimet që ai fiton është e madhe, së paku ¼ për atë! Nëse një njohës hyn 16 zogj dhe nuk të fitojë një çmim në të gjitha, as edhe një zog në 25 për qind e parë të hyrjes gjithsej? Kjo është në fakt të pamundësisë. Askush nuk e ka shqyrtuar pëllumba keq, mungesa e cilësisë së nuk mund të jetë arsye. Tillë një djalë e ka një problem dhe duhet të vizitoni një veteriner. zogjtë e tij janë të sëmurë dhe jo pak.

Cilësia e dobët ose të shëndetit të dobët? Kjo është dilema e madhe për shumë njerëz të cilët nuk janë të suksesshme në sport. Sa për cilësinë Në mënyrë të përsëritur nuk ju shkruaj një në botë mund të shohim me siguri nëse një zog është e mirë. Ai nuk mund ta shohin këtë në sy, dhe madje edhe bloodlines më të mirë të imagjinueshme nuk do të bëjë një zog një zog i mirë. Por ju nuk mund të kthehet në raundin gjëra: Nëse nuk mund të thuhet me siguri nëse një zog është e mirë kjo nuk do të thotë nuk mund të shohim nëse një zog është e keqe. Disa zogj kanë pupla apo hetim të dobët se ata kanë një trup të tillë të varfër se ata thjesht nuk mund të jetë çdo të mirë. Nëse jeni të zgjuar sa për të parë nëse një pëllumb është e keqe kjo është tashmë diçka. 'Diçka' Jo vetëm. Unë mendoj se është çelësi i suksesit të fanciers shumë. Ata e dinë që zogjtë për të hequr! Kampionët shumë 'Një përzgjedhje e mirë "kërkesë" është sekreti im ". Gjithkush bën gabime kur zgjedhjen e zogjve, por kampionëve të bëjë më pak gabime se ¼ të tjerët. Në lidhje me një gjë megjithatë ju kurrë nuk do të bëni gabime. Kjo është kur shëndetin fizik është kriter bazë në përzgjedhjen tuaj. Njeri që merr shpëtoj i shpendëve të cilat nuk janë në gjendje të mirë 365 ditë në vitdo të rrallë bëjnë gabime. Kur ju keni 40 pëllumba dhe 38 thonë se tetë prej tyre janë në gjendje të mirë shëndetësore të dy të tjerët nuk kanë asnjë justifikim që të jetë i sëmurë. Të shpëtoj prej tyre. Me siguri ju nuk duhet të bëjë gabimin që të mjekoj 38 zogj të shëndetshme në mënyrë që të kuruar dy të tjerë. Kur dy nxënës në një klasë të ketë një dhimbje kokë një mësues nuk i jep aspirinë për të gjithë studentët ose.

 
  Today, there have been 1 visitors (13 hits) on this page!  
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free